Nové hokejové naděje přivál POJĎ HRÁT HOKEJ v Orlové

Celorepubliková akce Týden hokeje proběhla na zimní stadionu v Orlové v rámci náborového dne Pojď hrát hokej. A opět sklidila velmi slušný zájem! 23 nových registrovaných zájemců o oddíl ledního hokeje ukazuje, že hokej v Orlové má velice širokou základnu, a tak aktuálně čítá na 80 malých bruslařů. Primárně se zaměřujeme v celém MSK na nejmenší kategorie, jelikož považujeme kategorie přípravek za základní kámen zdárného vývoje celého klubu.
🏒V průběhu akce děti nejprve obdržely dárky věnované sponzory akce, a tak si mohly odnést krásnou láhev a silikonový náramek Českého hokeje, drobné občerstvení poskytnuté obchodním řetězcem Kaufland a tréninkový dres s logem MSK pro pozdější trénink na ledě. Posléze pak mohly „odfasovat“ potřebný materiál od našeho sekretáře Aleše Přečka. „Děti byly super, když jsem předával úplně nové věci, které nám poslal svaz, tak šla vidět ta jiskra v jejich očích, že tohle bude to co je bude bavit ještě nějakou dobu.“ popsal Aleš zkušenost při předávání výstroje.
🏒Program pokračoval v prostorách VIP stadiónu, kde ředitel MSK Michal Kozák a vedoucí přípravky Michal Stryček prezentovali, co rodiče a především děti čeká, pokud budou chtít pokračovat ve sportování s MSK Orlová. „Není to jen hokej, máme tady spoustu jiných sportů, které mohou děti vyzkoušet. Nicméně dnes to bylo hlavně o hokeji. Děti se mohou těšit nejen na tréninky na ledě, ale především na spoustu zábavy s novými kamarády, skvělými trenéry, mnoho mimo hokejových aktivit, soustředění, táborů nebo kempů. Opravdu je toho spoustu, co děti u nás zažijí“ popsal v rychlosti vedoucí Michal Stryček.
🏒V závěru přišlo to hlavní. První sklouznutí na hokejovém tréninku s trenéry MSK Orlová. Filip Štefanka, jako hlavní tvůrce programu a garant našich hokejistů společně s Vítem Greplem, hlavním trenérem přípravky vedli děti prvními krůčky. „Mám ve svém trenérském týmu opravdu vynikající trenéry, kteří se starají o všechny děti na ledě. Je nás pravidelně na tréninku s dětmi 10 až 12 a i tak by se hodilo ještě více. Je to dřina, odpovědnost, ale také je to pro nás primárně vášeň, jinak to ani dělat nejde. Děti se snažíme vést podle svého nejlepšího přesvědčení a myslím, že i ten počet odpovídá tomu, že to děláme snad dobře.“ uvedl šéf přípravky Vítem Grepl.
🏒Každá náborová akce je pro nás velice důležitá a dáváme si na každé velice záležet. A právě proto se setkáváme s úspěchem v podobě důvěry stále nových rodičů. POJĎ HRÁT HOKEJ je sice za námi, ale to neznamená, že se k nám již nemůže nikdo připojit. Kdokoli má zájem se zapojit do našeho oddílu ledního hokeje, nalezne kontakt na jednotlivé trenéry na www.msk-orlova.cz a může se kdykoli připojit a řídit se našim heslem – ŽIVOT JE O ZÁŽITCÍCH.

MSK 3. Třída

3.třída hostila na svém ledě hokejisty Kopřivnice a Vítkovic. V zápase bylo vidět spoustu krásných gólů a individuálních akcí. V této kategorii máme spoustu šikovných

Celý článek

PUKY POMÁHAJÍ, 2.ROČNÍK

Podpořte naši hokejovou mládež v souboji o hodnotné ceny, které si pro mladé hokejové talenty připravil Kaufland ze své iniciativy na podporu českého hokeje.V termínu

Celý článek